.

.

Clear Sendvič kutije za pakovanje plastične torte kutije za pakiranje sendvič kutije

Clear Sendvič kutije za pakovanje plastične torte kutije za pakiranje sendvič kutije

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja od Joybuy Marketplace
. Stavka je prozirna kutija za pakiranje torte od trokuta, izrađenu od plastičnog materijala za sigurnu i praktičnu upotrebu. Pogodno za pakiranje deserta, sendviča, kolačića, kolačića, cupcake itd. Savršeno za bilo kakve posebne prigode, poput vjenčanja, rođendana, obljetnica i tako dalje. funkcije
. - Boja : prozirna. - Materijal : plastika. - Veličina : 15.00 cm / 5. - Prozirne kutije za pakovanje sendviča izrađene su od plastičnog materijala, što je vrlo izdržljivo i sigurno za upotrebu. - Kutije za pakiranje kolača su jasni dizajn izgleda, jednostavan i elegantan za upotrebu. - Kutije za sendviče imaju prozirni trokutni poklopac tako da možete jasno vidjeti svoje kulinarske kreacije. - Savršeno i divno za skladištenje i pakiranje sendviča, hleba, torte, kolačića, deserta. - Pogodno za razne prigode kao što su tuš za bebe, svadbeni tuš, vjenčanje, rođendanska zabava, godišnjica i božić.
Prozirne kutije za pakovanje sendviča izrađene su od plastičnog materijala, što je vrlo izdržljivo i sigurno za upotrebu. Kutije za pakiranje kolača su jasni dizajn izgleda, jednostavan i elegantan za upotrebu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji