.

.

Božićni ukras Drveni osvetljeni prozor sa stablama kabine

Božićni ukras Drveni osvetljeni prozor sa stablama kabine

Ocjene kupaca:

KM 8.49
Od robe
U skladištu


Božićne drvene osvetljene kabine Christmas Christmas Prozor Hotel Dekoracije hotela
Opis : Materijal : Drvo : Naši ukrasi drveta ispisani su kroz veliki proces sublimacije topline Slika je trajna i ispisana na jednoj strani.
Ovaj ukras označava godinu i maska, koja se može prikupiti i komemorativni
ukras je savršen poklon za bilo koga. IT kao bijelog slona ili gag poklon Office Party ili bilo koja druga razmjena poklona.
Na prozoru se može objesiti na božićnoj drvci, na vratima, čak i na školskim kesima, odjećom, sve dok želite paket uključen :
1x Božićni pad za viseće personalizovani ornament bio je da se seća da je u karantinu kod kuće, čini sjajan boravak na domaćem poklonu za 2021. Svaki ornament je dobro pakiran za sprečavanje loma i lako viseći na božićno drvcu . osjetljiv i svečan : viseći personalizirani ukras na vašem božićnom drvcu ili slanjem u porodice i prijatelje kao poklon za odmor, to će biti savršen način za stvaranje trajnog, ljubavnog sjećanja . možete dodati svoj vlastiti stil I lično za ukrašavanje pomoću tankog olovke, ostaviće se nakon nanošenja, ostaće u redu . Izvrsno za stvaranje božićne atmosfere, savršeno za ukrašavanje vašeg doma na Božiću.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji