.

.

Tuš vode za prskanje šarke za tuš kabinu za brtvu brtvu kuvanje s prskanjem štitnika

Tuš vode za prskanje šarke za tuš kabinu za brtvu brtvu kuvanje s prskanjem štitnika

Ocjene kupaca:

KM 19.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje fathery s Joybuy Marketplace
. Želite li neku vrstu profesionalnog štanda za prskanje za svoje kupatilo? Želite li držati vodu da kaplje niz kuhinju? Ovo vam može biti najbolji izbor. Zaista praktično i korisno, samo ga instalirajte gdje god trebate. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : silikon
. - Višenamjenski dizajn, pogodan za pragove kupaonice, balkone, ulaze i druge scenarije. - Napravljen od silikonskog materijala, mekog i izdržljivog, efikasno sprečavanja curenja vode. - Blokirač za tuširanje vode za brisanje robota, pomažući da se robot lako popne preko prepreka kao što su pragovi i koraci. - Mala i lagana, jednostavna za instaliranje i rastavljanje. Dizajn nagiba za lako hodanje i smanjen rizik od pada. - Izvanredna izrada, razumni dizajn, stabilan i praktičan, donijet će vam dobro korištenje iskustva.
Multifunkcionalni dizajn, pogodan za pragove kupaonice, balkone, ulazi i druge scenarije. | Napravljen od silikonskog materijala, mekog i izdržljivog, efikasno sprečavanja curenja vode. | Bloker za tuširanje za brisanje robota, pomažući da se robot lako popne preko prepreka poput pragova i koraka.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji