.

.

100ml plastične prazne boce prazne šampone pumpe boce losion za putni sport na otvorenom kamp poslovno putovanje (Transtra)

100ml plastične prazne boce prazne šampone pumpe boce losion za putni sport na otvorenom kamp poslovno

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovaj spremnik za pohranu izrađen je od materijala za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. Mala veličina čini ga prikladnim za nošenje. Može uštedjeti vaš prostor i savršen je za tekućinu poput šampona, losiona, kreme, kose, soap, sapun za tijelo, ručni sapun, toaletne potrepštine i još mnogo toga. funkcije
r. - Boja : prozirna. - Materijal : PET, str. - Veličina : 14,8 x 3,9 x 3,9 cm / 5,82 x 1,53 x 1,53 inča. - Kapacitet : 100ml. - Ekološki materijal za sigurnu upotrebu. Ne trebate se brinuti za teški paket tokom putovanja. - Ova boca je vrlo mala i lagana, pa će vam uštedjeti prostor. - Dizajn kopča sprečava curenje tečnosti. Što duže pipete čini da tečnost izlazi lako i glatka. - za tečnost poput šampona, losiona, kreme, kose, kose, sapun za tijelo, sapun za ruke, toaletne potrepštine i još mnogo toga. - Savršen poklon za svoje prijatelje ili gladi, bit će vrlo sretni ako su dobili ovu bocu za putovanja. Ekološki materijal za sigurnu upotrebu. Ne morate se brinuti za teški paket tokom putovanja. Ova bočica je vrlo mala i lagana, pa će uštedjeti vaš prostor . Dizajn kopča sprečava curenje tečnosti. Što duže pipete čini da tekućina izlazi jednostavna i glatka.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji