.

.

Kreativni Buddha glavna šef za glavu za cement sočna biljka lonac Buddha statua cvjetni lonac

Kreativni Buddha glavna šef za glavu za cement sočna biljka lonac Buddha statua cvjetni lonac

Ocjene kupaca:

KM 9.99
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj novitetni cvijet. lonac je jedinstven i šik u obliku glave Bude, koji može biti. kao kućna deskoracija desktop. Materijal je cement, tako, materijal. Izdržljiv je, može se koristiti i zatvoreno i vanjsko. Jednostavnost i priroda, naš biljni lonac bit će odličan za vas. funkcije
. -Materijal : cement
. - Dobar zanatlija i vrhunski cementni materijal osiguravaju njegovu izdržljivost i praktičnost, vrlo izdržljiva. - Ovaj cementni cvet ima kreativni i retro dizajn oblika slova glave i izgleda umjetnički i šik. - cementni saksije je osjetljiv, siguran, i nema štete biljkama i izdržljiv je i ne može se lako deformirati. - Dodajte dodir ugodnog u svoj životni prostor i osvijetlite svoj život. Sjajan poklon za svoje prijatelje. - Sofer Plower dizajniran je za prikaz u zatvorenom prostoru, kao što može ukrasiti vašu spavaću sobu ili kontratu.
.
. 1 × Buddha sadnica glava. Dobar zanat i vrhunski cementni materijal osiguravaju njegovu izdržljivost i praktičnost, vrlo izdržljiv. Ovaj cementni cvet ima kreativni oblik dizajna oblika slova u glavi i izgleda umjetnički i šik.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji