.

.

Sunnymall Corgi naočale Držač ručno isklesane drvene naočale Držač slatki crtani dizajn dizajna za pohranu naočala dekorativni ukras za

Sunnymall Corgi naočale Držač ručno isklesane drvene naočale Držač slatki crtani dizajn dizajna za pohranu

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Sunnymall sa Joybuy Marketplace Opis :
Naše divno drveno držač za naočale! Ovaj šarmantni dodatak je savršeno rješenje za održavanje naočala sigurnim i dodavanjem dodira ćudljivosti do vašeg stola ili uređenog uređenja.
izrađen od prirodnog drveta, svaki držač je pažljivo isklesan i obojen rukom, osiguravajući kvalitetan i detaljan cilj. Lagani dizajn omogućava jednostavno postavljanje na bilo kojoj površini, dok slatke lisice, korgis, svinje, mačići, sove, lenovi, pingvini, slonovi i njemački pastiri dodaju divan dodir u vašu okolinu.
Ne samo da ovi držači ne samo da te držači ne samo da mogu samo zadržati Vaše naočale su sigurne, ali mogu držati i male predmete poput prstenova, ogrlica, satova i gumenih traka. To je svestrana i praktična ideja za poklon za djecu, tinejdžere, žene i muškarce. Iznenadite svoje najmiliju s ovim osjetljivim ručno rađenim drvenim naočarima koji će im donijeti radost svaki dan.
napravljeno od izdržljivog drva bez ikakvih pitanstava mirisa ili izblijedenja, ovo je vlasnik čaše izgrađeno za trajanje. Poboljšajte svoj prostor sa ovim jedinstvenim i smislenim dodatkom koji će sigurno stavljati osmijeh na licu!
Ime naziv : Ornament
Materijal : Drveni
Stil : Moderna i jednostavna : Slatka dizajna crtanih filmova : Izrada, ne-izblijedjeli detalj veličine : l : 15cm po 5,91, w : 8.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji