.

.

Dvokrevetna anime plišana šešir podesivi crtani pokrivač za fotografije za fotografsku haljinu Cosplay Fun Hair Pribor za zabave Rođendane

Dvokrevetna anime plišana šešir podesivi crtani pokrivač za fotografije za fotografsku haljinu Cosplay

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Opis : Naše plišano pokrivanje, savršen dodatak za sve vaše unutrašnje i vanjske događaje! Bilo da pohađate muzički festival, plesnim performansama ili jednostavno tražite da dodate malo zabave, naši kape za crtane kape su idealan izbor Napravljen mekim i ugodnim plišanim materijalom, ovi kape su dizajnirani da udobno uklapaju na većinu glave veličinama.
Jedna od karakteristika sastoji se od naše plišane glave njegove podesive dizajn naljepnice na vratu. To osigurava sigurno uklapanje i sprečava da se šešir padne, čak i za vrijeme sportskih aktivnosti. Ne treba se brinuti o stalno prilagođavanju ili izgubiti šešir dok se zabavljate. Ne samo da naša plišana glava natjera da izgledate moderno i divno, ali on također služi i praktičnu svrhu. Sa svojim cjelovitim dizajnom pokrivanja, drži vam glavu, uši i lice tople i udobne u hladnoj vrijeme. Savršeno za Noć vještica, Božić, Uskrs, karneval, kostime, Cosplay događaje, foto kabine i još mnogo toga.
Snimite sretne trenutke s našim smiješnim plišanim šeširom koji će vas učiniti još ljepšem na fotografijama. Žive boje i slatki dizajni crtanih filmova sigurno će donijeti radost u bilo kojoj prilici. Izdvajajte se iz gomile i postanite središte pažnje sa našom elegantnim plišanim glavom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji