.

.

Muški satovi Ležerni od nehrđajućeg čelika Analogni kvarcni sat Muškarci Ručni sat Sat Datum poslovanja Ležerni sat

Muški satovi Ležerni od nehrđajućeg čelika Analogni kvarcni sat Muškarci Ručni sat Sat Datum poslovanja

Ocjene kupaca:

KM 10.99
Od robe
U skladištu

Muški satovi casual nehrđajućeg čelika analogni kvarcni sat Muški ručni sat Sat Poslovni datum Casual Watch
Karakteristike : Modni muškarci Gledajte sa jednostavnim dizajnom, remen je izrađen od udobnog kožnog pojasa Usvaja staklo za trošenje i ogrebotine, kućište od nehrđajućeg čelika i kopča. Nježno na koži i ne-alergičnoj.
Digitalni brojevi za imitaciju imitacija dodaju lijep osjećaj razreda na sat i bit će čitljiv. To je novi sat, sa lijepo ispisanim biranjem, dobro poliranim slučajevima i dobro izrađenim rukama. Ova svestrana mješavina satova ide s svakom prilikom koja je formalna ili povremena. Nosite ovaj sat, od posla, slobodno vrijeme do zatvorenih i vanjskih aktivnosti ili za svakodnevnu upotrebu. Sat je savršen poklon za vas i vaše najmilije.
Bilo na poslu, slobodno vrijeme ili banket, ovaj haljina je vaš idealan izbor. Možete ga nositi i na poslovnim sastancima, zabavama, kupovini i svakodnevnim životom.
Primjenjiva gužva : ovaj sat možete nositi za svakodnevni posao i slobodno vrijeme. Možete ga dati svojim prijateljima ili porodicom kao Božićni / Majčin dan / Novu godinu / rođendanski pokloni.
:
Pokret za sat : Kvarcni sat
Stil sata : Jednostavna, Ležerna moda Promjer kućišta : 42mm - Debljina biranja : 9mm
širina remena : 20 mm
Dužina remena : 235mm (uključujući slučaj) - Težina sata : 50g
Kaiš Materijal : Legura - Materijal za glavu : Legura : Ogledalo Materijal : Obična stakla
Karakteristike : Kalendar - Sadržaj paketa : < Br> 1 × Gledajte ovaj proizvod ima dovoljno zaliha, molim vas osigurajte osigurati da kupite.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji