.

.

Mreža od nehrđajućeg čelika Košarica za cjedilo odvodnica odvodnog mesh cjedila

Mreža od nehrđajućeg čelika Košarica za cjedilo odvodnica odvodnog mesh cjedila

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ova multifunkcionalna korpa za odvod domaćinstava koja se ne može koristiti za pranje i odvodnje voća i povrća, riže i još mnogo toga. Materijal od nehrđajućeg čelika može biti direktno u kontaktu s hranom i jednostavan je za čišćenje i spremanje. Pogodno za dom, kuhinju, sudoper, restoran ili hotel. funkcije
. - Boja : zlatna
. -Materijal : nehrđajući čelik
. - Veličina : 20. - bitan alat za pripremu i kuhanje raznih namirnica i posuđa, lijep pomagač za vašu kuhinju. - Ovaj cjediljka od nehrđajućeg čelika je klasična za kuhanje, čišćenje salata i tekućih filtracija. - Ima mrežicu i pogodan je za razne namirnice kao što su tjestenina, pasulj, paradajz, krompir i drugo voće!
. - Naša košarica za filtriranje može se postaviti na vaš lonac, sudoper ili kontratop, ostavljajući ruke slobodne i fokusirajte se na druge stvari. - Naše košare čine vas produktivnijim u kuhinji jer ćete moći brže i lakše kuhati i dobiti dobre rezultate! esencijalni alat za pripremu i kuhanje raznih namirnica i jela, lijepo Pomoćnik za vašu kuhinju. Ovaj cjediljka od nehrđajućeg čelika je klasična za kuhanje, čišćenje salata i tekućih filtracija .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji