.

.

1 prekrasna ručno izrađena suzarljiva ruba

1 prekrasna ručno izrađena suzarljiva ruba

Ocjene kupaca:

KM 2.99
Od robe
U skladištu

Politika povrata i povrata : Ovaj je artikl izrezan i prepun narudžbe i je ne povrat i Stil # B40690-AC
u Decoprou, stavili smo profesionalni u ukrašavanje < / b>, naša obloga oblikovanja dizajnirana je za moderne pojedince koji žele dodati ukrasni, ali moderni dodir do svojih dom ili diy projekata. Ova obloga sa oblogom donosi savremeni dizajn i sofisticiranost na sve njegove aplikacije, dok izgledate prikladno za vaš modernog domaćeg dekora.
Style Ovaj proizvod
Moderna obloga obrub može se koristiti na svjetiljcima, jastucima, kostima, zavjesama i presvlakinju. Prekrasne, zamršene detalje i komplementarne opcije boja definiraju suptilne ljepote. Mnogi od naših kupaca koriste trim proizvode kako bi naglasili svoje omiljene komade u svom domu.
Podignite svoj životni stil
Uzimanje stila na sljedeću razinu Nikad nije bilo lakše u < b> Dekopro . Kurbiramo stil i boju naših proizvoda analizom nijansi i nijansi koji se međusobno nadopunjuju i podudaraju ih sa pojedinim stilovima naša u kućnom dizajnu.
Jednostavna instalacija
< Br> Svaki od naših proizvoda ima različite instalacijske procese zasnovane na aplikacijama koje se koriste. Obično, obloge i obrubne obloge ugrađuju se rukom / mašinom šivati ​​usnu na tkaninu kako bi se stvorio jastuk ili presvlake, dok su kabel užeta, pletenica i trake za trake nanošenje nanošenjem tkanine na površinu i postavljanje obloga na površinu i postavljanje obloga na površinu ljepilo dok se ne osuši.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji