.

.

Joga narukvica Podesive perle Prirodne mat crne vulkanske kamene narukvice za žene Muška nakit

Joga narukvica Podesive perle Prirodne mat crne vulkanske kamene narukvice za žene Muška nakit

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis :
sa mat vulkanskim kamenim zrncem i spajanje kamena, narukvica je jedinstvena i ima finu izradu, kao i savršena za dijeljenje sa vašim prijateljima, kolegiom ili najboljim poklonom za vašu djevojku, dečko, ženu , muž, otac, majka i tako dalje
Vulkanska kamena narukvica sadrži magnetno polje i noseći ga na rukama ili gležnjevima može poboljšati cirkulaciju specifičnih tkiva u tijelu kako bi se postigla učinak gubitka kilograma. Ako je kombiniran s odgovarajućom vježbom, učinak će biti bolji.
Izrađen od premium ahate i vulkanskog kamena materijala, ova narukvica je izvrsna, lagana, otporna na otpornost na habanje i izdržljiva. , a dužina perle je oko 0,8cm. Pogodno je za više puta, uključujući dnevnu habanje, sport, zabavu, vjenčanje, datum, klub, aktivnosti itd.
materijal : Ahate, vulkanski kamen
Karakteristike : Moda, izvrsna, lako se podudaraju s detaljima Veličina :
opseg : 19cm / 7,48 "(približno) : 0.8cm / 0,31 " (približno. )
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da se omogući lagana razlika u dimenziji zbog različitih ručnih mjerenja. < BR> Paket uključuje :
1 x narukvica - sadrže mat vulkanske kamene zrnce i spajanje jantarnog kamena, narukvica je jedinstvena i ima finu izradu, kao i savršena za dijeljenje sa svojim prijateljima, porodicom, kolegom ili najbolji poklon za vašu djevojku, ženu, suprugu, ocu, majku i tako dalje .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji