.

.

Kristal u obliku klista u obliku modernog oblika stick pin rhinestone clips frizerski venčani bobby ružing blagi nakit

Kristal u obliku klista u obliku modernog oblika stick pin rhinestone clips frizerski venčani bobby

Ocjene kupaca:

KM 5.45
Od robe
U skladištu

Opis
r Ove kristalne kose od kristalnog krista dizajnirane su za žene da rade posebne stilove za kosu. Chic dizajn s besprijekornim izrazom Crafsmanch-a. Pogodno za većinu žena i tinejdžera za nošenje. Svaki je otvoren sa cvijetom ruža na vrhu, elegantnije i prelijepo. Nošenje graciozne kose u nekim prilikama, izgledat ćete šarmantniji i graciozniji. funkcije
r. - Boja : bijela. - Materijal : legura i rhinestone. - Veličina : 1 x 1 x 7cm (lxwxh). - prekrasan oblikovani cvjetni kristalni dlačni igle, svaki sa metalnom ružom okruženom prstenom sjajnih jasnih rhinestones-a. - Sjajni dodaci za kosu : Dobar asistent za vašu šminku i dobre zalaska vlastite frizure, blistajući ispod svjetla. - Kristalne isječke za kosu odgovaraju za mature, zabave, vjenčanje, svakodnevni život i posebniju prigode. - Lako se nositi i dobro za dlake diy; Dobar poklon za majke, dame.
PAKOVANJE : 20 x svadbena mladenka u obliku ruže kristalne kose Pribor za kosu (bijeli) Prekrasan oblikovani cvjetni cvjetovi kristalne dlake, svaki s metalnom ružom okruženom prstenom sjajno jasne Rhinestones . sjajni dodaci za kosu : dobar asistent za vaš šminku i dobro da napravite vlastitu frizuru, blistajući ispod svjetla .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji