.

.

Lieteswewwe stolcustusquion Square Pamučni presvlaka mekani podstavljeni jastuk za jastuk Početna ili automobil

Lieteswewwe stolcustusquion Square Pamučni presvlaka mekani podstavljeni jastuk za jastuk Početna ili

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-8304 dana. Kvadratni pamučni tapacirani tapacirani mekani podstavljeni jastuk kancelarijski kancelarijski kućni ili automobil
Prodaja proizvoda :
100% Potpuno novi i kvalitetni materijal, gust tkanina, otpornost na gustu , vodootporna krema za sunčanje. Jastuci za stolice u poliesterskom vlaknu. Ovaj jastuk osigurat će trajnu udobnost tako da možete udobno sjediti u svom vrtu ili popločanom dijelu ovog ljeta. Neklizni - Razumijemo da kad sjednete ne želite da klizite iz stolice, otuda zašto smo dodali dvije veze sa stražnjim dijelom jastuka kako bismo mu omogućili da se pričvrsti za presjek za klizanje .
Mekano i udobno : jastuk se napuni visokokvalitetnim elastičnim vlaknima. To osigurava da jastuk djeluje onako kako se čini dugo vremena. Kada ste u trpeg stola, od suštinskog je značaja da je jastuk ugodan.
Lako čišćenje : Naši jastuci su jednostavni za čišćenje, držeći blagovaonicu ili kuhinjske stolice čiste i urednu, dovršavajući vaš dom.
Višenamjenski : može biti Koristi se kao jastuk za urede, trpezarije, kuhinje, podove, tatami, uvala i automobile. Osim toga, pogodan je i za otvorene ručkove i izletice.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji