.

.

Halloween Minđuše Reverzibilni Blackcat Reverzibilni bundevi reverzibilni dječji drveni naušnice Duge naušnice Reverzibilni ukras za nekoga

Halloween Minđuše Reverzibilni Blackcat Reverzibilni bundevi reverzibilni dječji drveni naušnice Duge

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Halloween Earrings Reversible Blackcat Reversible Pumpkin Reversible Kid Wooden Earrings Long Earrings Reversible Ornament Gift For Someone
Features :
Unique Design : The Halloween Earrings feature a reversible design, with featuring a pair of blackcat,featuring a pair of pumpkin,featuring par Drveni materijal rustikalni šarm na minđuše, čineći ih savršenim za Halloween i pad odijela.
Visokokvalitetni materijal : Ove minđuše su izrađene od visokokvalitetnog drveta, što osigurava izdržljivost i dugovječnost. Lagani materijal čini ih ugodnim za nošenje duže vrijeme.
Svestrani : naušnice za Noć vještica su svestrani dodaci koje mogu nositi i djeca i odrasli. Oni mogu biti upareni sa širokim rasponom odijela, od povremenog za formalno, dodajući Halloween Duh na bilo kojem izgledu.
Kreativni poklon : Ove minđuše čine zamišljen i kreativan poklon za nekoga ko voli dodatnu opremu za Noć vještica ili. Savršeni su za rođendane, praznike ili kao jednostavan gest da biste pokazali nekome da vam je stalo.
Reverzibilni dizajn : Reverzibilni dizajn ovih naušnica dodatnoj vrijednosti, omogućujući između dizajna i bundeve, ovisno o njihovoj ili odjećnici . To je poput dobijanja dvije minđuše!
sadrži par minđuša
"Boja : boja u boji prikazani su na slici (slika može biti malo isključena zbog različitih monitora.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji