.

.

DIY DOODLE Edukativna igračka mala prirodna drvena kriška ScrapBook-a uljepnice DIY CRAFT Decor

DIY DOODLE Edukativna igračka mala prirodna drvena kriška ScrapBook-a uljepnice DIY CRAFT Decor

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Opis
r Usvojen od vrhunskog drvenog materijala, kriške božićne serije su izdržljive s odličnom izradom. Odličan je originalni materijal za DIY projekte. Može biti i kreativni poklon za djecu da koriste svoju kreativnost i maštu da rade umjetničke projekte. Veliki drveni kriška koja može pomoći razviti i poboljšati dječju sposobnost. Funkcija
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : drvo. - Veličina : oko. - Napravljen od vrhunskog drvenog materijala, kriška božićnog drveta je izdržljiva uz odličnu izradu. - Prirodni drveni privjesci sa raznim oblicima, pogodni kao ukras. - mali ukrasi savršeni su materijali DIY projekata. - Može biti i kreativan poklon za djecu da koriste svoju kreativnost i maštu za umjetničke projekte. Veliki drveni kriška koja može pomoći u razvoju i poboljšanju dječjih sposobnosti.
R
Lista pakiranja : 10 x drvena božićna serija kriška izrađena od vrhunskog drvenog materijala, kriška božićnog drveta je izdržljiva s izvrsnom izradom. Privjesci dizajna s raznim oblicima, pogodan kao ukras . mali ukrasi savršeni su materijali DIY projekata . Može biti i kreativni poklon za djecu da koriste svoje kreativnost i mašta za umjetničke projekte.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji