.

.

Mikro pejzažnu tortu Vječni život cvjetnog stakla za zaštitni dekor

Mikro pejzažnu tortu Vječni život cvjetnog stakla za zaštitni dekor

Ocjene kupaca:

KM 12.99
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj proizvod je prozirna torta / sačuvana cvjetna pokrića. Koristi se za rođendansku zabavu, banket, vinska zabavu i neki drugi. Vrlo praktičan i zgodan za upotrebu, što može pomoći u zaštiti. Vaša hrana čisti ili prikazuje vaš prekrasan sačuvani svježi cvijet, sigurno. i ekološki materijal, ne štetni vašem zdravlju. funkcije
. - Materijal : staklo i drvo. - njegov materijal je vrhunski stakleni i drveni materijali, vrlo čvrst i otporan na dugi termin za posluživanje. - Može se koristiti za prekrivanje torte, deserta, grickalica i neke druge hrane. - To može učinkovito zadržati vašu hranu čistu i higijenu, kompaktne veličinu i praktičnu. - može se dati svojim bliskim prijateljima ili porodicama kao dobar poklon za domaćinstvo. - Nije lako deformirati, vrlo je pogodan da li ga koristi sami ili kao poklon.
Njegov materijal je premium stakleni i drveni materijali, vrlo čvrst i otporan na habanje. Može se koristiti za prekrivanje torte, deserta, grickalica i neke druge hrane . Može učinkovito zadržati vašu hranu čistu i higijenu, kompaktne veličine i praktične . može se dati svojim bliskim prijateljima Ili porodice kao dobar poklon za domaćinstvo .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji