.

.

Set Decyen vanjski starci za decu Zimske tople rukavice Crckerchief Hat Kit

Set Decyen vanjski starci za decu Zimske tople rukavice Crckerchief Hat Kit

Ocjene kupaca:

KM 6.50
Od robe
U skladištu

Opis
Ova podatna hrpa i debeli šal, vrat, vuneni šešir, komplet rukavica savršen je dodatak za stil i kao sloj protiv hladnoće. Proizvod je izrađen od visokokvalitetnog materijala, koji im je izdržljiv da se koristi zimi.
. funkcije
. -Materijal : acrylon. - ekološki prihvatljiv i siguran materijal. Proizvod je praktičan za upotrebu. - Proizvod ima podatna taktičnost. Proizvod je napravljen od podavnog akrilnog materijala. - Ugrađeni učinak izolacije sap-u je dobar. Proizvod je prikladan za ljude koji koriste vanjski. - Da li je ručni rad osjetljiv. Proizvod je praktičan i izvrstan. - Proizvod je elastičan, koji je ugodan da ljudi stalno nose zimi.
Ekološki i siguran materijal. Proizvod je praktičan za upotrebu . Proizvod ima podatna taktičnost. Proizvod je napravljen od podavnog akrilnog materijala . Ugrađeni učinak izolacije up-u je dobar. Proizvod je prikladan za ljude koji koriste na otvorenom . Da li je ručni rad osjetljiv. Proizvod je praktičan i izvrstan . Proizvod je elastičan, što je ugodno za ljude da nose cijelo vrijeme zimi.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji