.

.

Tangnade kosa za tretirani frizerski šampon oštećena veganska žena, muškarci suha bar i prirodna

Tangnade kosa za tretirani frizerski šampon oštećena veganska žena, muškarci suha bar i prirodna

Ocjene kupaca:

KM 5.24
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Veganski šampon za kosu, čvrsti šampon, sapun za kosu, prirodno za liječenu suhu oštećenu kosu, za muškarce i žene - Prednost :
Vratite svoju prirodnu boju kose, od sive kose do živopisne tamne boje, povratite svoje samopouzdanje Nazad gledajući i osjećati se mlađima ponovo sa šamponom za tamne šipke sa svim novim kosom.
Naravno obnavlja pigmentne ćelije, dok se kondicionira sa organskim biljem koji nisu bez i hemikalija. SIGURNO Usporedite bilo koji tradicionalni šampon dok vam donosi sjajnu i živopisnu izgled kose.
Glavni poligon sa sastojakom ima mogućnost reaktiviranja melanocitih ćelija koji proizvode pigmente u folikulama u kosu, što potiče krvne cirkulacije, što potiče rast kose, koji potiču rast kose, Rezultat poboljšanog rasta kose!
Ne sadrži štetne sadržaje i hemikalije.
Značajke :
Restorira prirodna boja kose, primijenite kao svoju svakodnevnu normalnu šamponsku baru i vidite transformaciju vaše sive ili bijele kose do mlade i živopisne tamne boje.
Promotira rast kose i izgubljene, učinkovito sprečava gubitak kose promovirajući cirkulaciju krvi na vlasištu, poticati rast folikula za kosu i obvezujući korijenje kose na Vlail u roku od 2 nedelje, dok se navlači i popravlja štetu od kose.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji