.

.

Najpopularnije boje slatko baršunaste jedinstveno ledeno cijev tečni ruž

Najpopularnije boje slatko baršunaste jedinstveno ledeno cijev tečni ruž

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Najpopularnije 6 boja slatko baršunaste unično ledene cijevi za tekuće ruž za usne - Karakteristike : Pogodno za cijelu sezonu i u bilo koje prilike, posebno u funkciji, druženju, zabave Sjajno za sve, da li ste make-up novak ili make-up umjetnik.
Vegan i -, nema testiranja na životinjama. Nudimo najkvalitetnije proizvode po najboljim cijenama. Ako imate bilo kakvih pitanja ili niste u potpunosti zadovoljni. Molimo vas da se posavjetujete i odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata. Mi da vam donesemo najbolje iskustvo i najveće zadovoljstvo. Naša kozmetika nikada nije testirana na životinjama, lako se prati i za osjetljivu kožu. Da biste koristili blagi sapun i vodu. Preporučuje se za uzraste 5 i više.
Učinite usne super atraktivne i poljupce koristeći našu raznolikost usana usana. Miris je apsolutno očaravajuća i ukusna što vam usne privlači.
Savršeno kao poklon šalje ljubavniku, porodicu i prijatelje kada Noć vještica, Božić, Rođendan i drugi festival!
Najpopularniji 6 Boje slatko baršunastično na ledu cijevi za tekuće ruž za usne : Materijal : plastika : boja : kao što prikazuje slika (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Prije naručitelja sigurno , Hvala!) Težina paketa : 60g - Veličina paketa : 7x4x2cm, (molimo vas da se pogriješite 1-3 mm Greška zbog ručnog mjerenja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji