.

.

WIG frizura za kosu proizvođač elastične kose kravate za oblikovanje kose

WIG frizura za kosu proizvođač elastične kose kravate za oblikovanje kose

Ocjene kupaca:

KM 3.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Ovi komplet za frizure su neki pribor za kosu, izrađene od. Premium materijal, izdržljiv su i sigurni. Možete prekrasno pleteti. Kosa brzo i savršeno. Imat ćete dobro raspoloženje i dobiti osjećaj. Dobar dodaci za kosu za vaše izbore. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : plastika, smola. - Veličina : oko 7,00x7,00x3,00cm / 2,75x2,75x1. - Jednostavan za korištenje ovih alata za frizure dodatke za frizure i pomoći vam da napravite omiljene frizure. - Dajte vam najprirodniju i stabilniju frizuru za nekoliko minuta. - Jednostavan za upotrebu, dodajte jačinu i punoću prema vašoj frizuri i učinite da izgledate elegantno. - Sa ovom trakom za kosu da zadržite kosu urednu i urednu. - Savršeno za diiy kovrčavu kosu, lepinja za kosu itd.
Jednostavno korištenje dodataka za frizure i pomozite vam da napravite omiljene frizure perike za kosu za kosu, elastične veze za oblikovanje kose, klizač za kosu, rezač kose, proizvođač lepinja za kosu. Dajte vam najprirodniju i stabilniju frizuru za nekoliko minuta. Jednostavan za upotrebu, dodajte jačinu i punoću prema vašoj frizuri i učinite da izgledate elegantno.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji