.

.

Mortilo leglica slica, nehrđajući čelik sav metalni mačji leglica sa dubokim škrapte izdržljivom mačjem leglom scoop srebrna jedna veličina, poklon

Mortilo leglica slica, nehrđajući čelik sav metalni mačji leglica sa dubokim škrapte izdržljivom mačjem

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Nehrđajući čelik sav metalni mačji loc sa šišmir sa dubokim škap izdržljivom mačjem lockom
Karakteristike : [Karakteristike] : Ova lopata je izdržljiva i od velike kvalitete Nakon istraživanja hiljada korisnika konačno smo poboljšali eliminirajući nazubljene ivice spomenute u recenzijama. Njegovo tijelo je vrlo lako čistiti i. Toplo se preporučuju ljubitelji mačaka za svakodnevnu upotrebu.
【Nakon usluge】 : Ako imate bilo kakvih pitanja sa našim, osjećajte se da nas kontaktirate, pobrinut ćemo se da ćemo riješiti sve vaše brige u roku od 24 radnog sata.
Ergonom Grip ručka - Jednostavna mačka kat za mačka ima teksturirane strane, neklizajući prianjanje i ergonomski dizajn za jednostavno držanje mačjeg legla
Ergonomski izrađeni od kvalitetnih materijala, prenosimo težinu iz kašike na Ruka korisnika. Ovo ispunjava utvrđene ergonomske principe dizajna koje naši konkurenti zanemaruju. Neće se saviti ili gnjaviti s kraja do kraja, uključujući ručicu, koja je prekrivena mekom, neklizajom, poklopcem koji je lako zamijeniti.

od nehrđajućeg čelika sa allom metalnom mačjem leglom sa dubokim locom, izdržljivim mačjim lockom lockom
materijal : metal, boja : kao što slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagi Razlika u boji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji