.

.

1 kair joga čarape za žene koje nisu klizale čarape sa češljanom pamukom Corne Corned Pamuk pilates čarape pamučne okrugle glave Otvorene baletne čarape Besplatne veličine

1 kair joga čarape za žene koje nisu klizale čarape sa češljanom pamukom Corne Corned Pamuk pilates

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Opis
Odaberite čarape Smart Napgrade za svoj stil jedinstvenim dizajnom zahvata Držite se na vrhu, neće se kliziti na nogama, mekani su, prozračni, udobni i podižu se kroz vježbu. Ne postoji pokret prostirke. Navedite neklizajuću površinu u bilo kojem trenutku, bilo gdje. Koristite ili ne koristite prostirke za povećanje ravnoteže i stabilnosti.
značajka
- Boja : tamno siva.
- materijal : pamuk.
- Veličina : 17x8x0.
- Izuzetno udoban i vrlo prozračan! Napravljen od češljanog pamuka, apsorbuje više znoja i ugodnije je od običnog pamuka. Visoko prozračna mrežasta tkanina na udobnosti i udobnosti.
- Ova čarapa Pilates drži vaša stopala suha i pomaže u sprečavanju drugih bakterija ili prljavih površina. Antibakterijski zaštitni premaz je siguran i strojno prati (ne izbijeljeni ili peglati).
- ne-klizne čarape sa niskim strukom. 3 D gel tačka na donjem jedinom, apsorpciji, jastuku i stabilnosti. Kada radite jogu, pilates, balet, čvrsta čvrstoća ili druge oblike, vrlo je lako shvatiti i osigurati sigurnu praksu naroda. Oni se takođe odnose na bolnice ili javna mjesta na kojima ljudi trebaju osigurati uporište i trebaju biti higijenski.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji