.

.

Praktični komar za koliranje tamjan nosači za tamjanci za medijaciju

Praktični komar za koliranje tamjan nosači za tamjanci za medijaciju

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja od Joybuy Marketplace
. Ova stavka je držač tamjana koji se proizvodi od legure materijala, klasičnog i nježnog. Izvrsno za aromu terapiju. Ovaj sačići sa svijetlim bojama za tamjan u boji može se koristiti tijekom čitanja knjige ili u čaju, može vas u potpunosti opustiti i poboljšati kvalitetu života. funkcije
. - Boja : zlatno. - Materijal : legura. - Veličina : oko 6,00x2,50x2.50cm / 2,36x0,98x0. - izrađen od legure visoke klase, izdržljiv je i može se koristiti duže vrijeme. - pozdraviti se do skrivenih sigurnosnih opasnosti od komada komaraca i oproštaj od opasnosti od požara. - Držač tamjansa može biti multifunkcionalan, vrlo praktičan i ukrasni dizajn. - Pogodno za meditaciju, joga soba, čitaonica, čaj, kupatilo, itd. - To je savršen tamjan dodatak u vašem domu, može se koristiti i za ukrašavanje radne površine.
Napravljen od legure visokog klase, izdržljiv je i može se koristiti duže vrijeme. Pozdravi se do skrivenih sigurnosnih opasnosti od komada komaraca i oproštaj od opasnosti od požara. Držač tamjana može biti multifunkcionalan, vrlo praktičan i ukrasni dizajn.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji