.

.

Ključni ključni navezni ključni ključni ključni ključni ključni ključni torba za ukrašavanje privjesak privjesak

Ključni ključni navezni ključni ključni ključni ključni ključni ključni torba za ukrašavanje privjesak

Ocjene kupaca:

KM 4.97
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj artikal je kreativni lanac ključa, koji je izrađen od trajnog materijala za dugotrajnu upotrebu. Sa ljupkim dizajnom, kreativan je i mode, savršen kao šik poklon za parove ili ljubavnike. To je savršen privjesak za vašu torbu, ključ automobila ili drugog ukrasa. funkcije
. -Materijal : zine-legura i kristal
. - Ne samo da može biti samo ključni lanac, već može i da visi ukras, atraktivan izgled čini ga pogodnim za više puta. - Multi-funkcija se može koristiti kao ključni lanac, može se koristiti kao mali poklon za davanje prijateljima. - Može se koristiti kao privjesak za torbu, viseći ga gdje god želite, lijepa i praktična. - Izgrađen sitnim materijalom, izdržljivim i praktičnim. Boja ovog ključnog lanca nije lako izblijediti. - Ovaj ključni lanac može se koristiti kao poklon vašim prijateljima, porodicom i suradnikom, pružit će im roman osjećaj vizuelnog dojma.
Ne može biti samo ključni lanac, ali može se vidjeti i ukinuti ukras, atraktivan izgled ga čini pogodnim za više puta . Multi-funkcija se može koristiti kao lanac ključa, mogu se koristiti kao mali poklon za Daj prijateljima . može se koristiti kao privjesak za torbu, viseći ga gdje god želite, lijep i praktičan .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji