.

.

Predškolski pravopis Jezički materijal Liječni Igračke za čitanje pravopisnog pisanja postavljene abecede

Predškolski pravopis Jezički materijal Liječni Igračke za čitanje pravopisnog pisanja postavljene abecede

Ocjene kupaca:

KM 11.49
Od robe
U skladištu

Opis : Materijal : Montessori Drvena pomična abeceda sa kutijom izrađena je od drveta, izdržljive i izdržljive
Montessori Jezik obrazovne igračke : Djeca mogu koristiti mobilnu abecedu Za pisanje riječi, mogu se upoznati i sa pisamama i njihovim izgovorom, postavljajući temelj za formiranje riječi, kolokacijsku prostirku za pomične abecede, bit će pogodnije za učenje.
Igračke za učenje jezika Razvijaju dječju neovisnost i smisao reda i razvijati koordinaciju ruku.
Rano obrazovne igračke : materijal prvenstveno uči djecu kako razviti svoje znanje o abecedi, a time pismeno jezične vještine, kao što ima učenje.
Pokloni : Montessori je lep rođendan, odmor za djecu, djecu, djecu, dječake, djevojke.99inch < / p> Paket uključuje : 1 kutiju 1 abecede ili 3 Abeceda 1 kutija Napomena : 1.Ovo nije igračka za novorođenčad, molimo odvodite od djece da biste izbjegli Jelo. Omogućite blago greške zbog ručnog mjerenja i različitih monitora.
Materijal : Montessori Drvena pomicana abeceda sa kutijom je izrađena od drveta, trajnog i izdržljivog jezika Igračke : Djeca mogu koristiti mobilnu abecedu za pisanje riječi, mogu se upoznati i sa pisamama i njihovom izgovoru, postavljajući fondaciju za formiranje riječi, bit će pogodnije za učenje .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji