.

.

Set ruksaka kopča za pričvršćivanje kopča za pričvršćivanje kopča Zamjena kopča za popravak ruksaka

Set ruksaka kopča za pričvršćivanje kopča za pričvršćivanje kopča Zamjena kopča za popravak ruksaka

Ocjene kupaca:

KM 8.49
Od robe
U skladištu

Opis
W idedno se primjenjuje u svom svakodnevnom životu, poput webabing,. Kaiš za pričvršćivanje, kabelski svežanj pasa, najlonska mreža, kamp torba za kamp,. Kofer, ruksak, sportska oprema, kućni ljubimac, itd. Izrađen od stabilnog. Materijal i odlična izrada, glatka površina, udobna za. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : plastika
. - izdržljiv i pouzdan plastični materijal dizajniran je tako da izdrži naprezanje i česte upotrebe. Ruksak kopča može se koristiti u raznim aplikacijama kao što su torba,. Ruksak, sportska oprema, biciklističke kacige, odjeća, kućni ljubimci i tako. - odvojivi kopči ruksaka mogu zamijeniti kopču remen na planinarskom ruksaku, vrlo praktičnom. ach kopča kompatibilna je s raznim tkaninama i strukturama za jednostavnu upotrebu, praktična za upotrebu. - Multifunkcionalna kopča za zaključavanje je univerzalni dodatak za žene i muškarce opstanak i vanjski alat.
Trajan i pouzdan plastični materijal dizajniran je tako da izdrži naprezanje i čestim korištenjem. Može se koristiti u raznim aplikacijama kao što su torba, ruksak, sportska oprema, kacige za bicikliste, odjeću, kućni ljubimci i tako dalje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji