.

.

PIZZA PAN duboki jelo tvrdi obrazzice mikrovalne raspišice komercijalne klase kuhinjskog pečenja kola za pečenje kolača

PIZZA PAN duboki jelo tvrdi obrazzice mikrovalne raspišice komercijalne klase kuhinjskog pečenja kola

Ocjene kupaca:

KM 19.98
Od robe
U skladištu

Perfect Chicago Style PISTE PISTE Mjere promjera 13 inča u promjeru x 0,98 inča, omogućava stvaranjem tog savršenog pice za duboke posude 'Chicago-Style', odlično za beskrajne recepte, uključujući raznovrsne torte i kolače Parovi kao plitka tava za tortu.
Izdržljiv i jak : Dug život veći od 1000 puta, ova picarska takna iz pice izrađena je od tvrdog anodiziranog aluminija, ne oguliti, oguliti ili interakciju s hranom. Da bi se omogućilo brže vrijeme pečenja. Kvaliteta materijala i fit je bolji od očekivanog za cijenu, čak i nakon ponovljene upotrebe, premaz koji se još uvijek drži.
Začinjeno za površinu ne-packa : Važno je Imajte na umu da nije necin i mora se začiniti malo ulja u tavi i zagrijati ga 3-5 minuta prije nego što stavite tijesto i prelive u tavu, što to može, učiniti svojim uslužnim vijekom, da ne bi produžio svoj radni vijek, nepred- Stick, grijan ravnomjerno.
Lako za čišćenje : Ova okrugla pečenje je sigurno perilica posuđa, čineći se brzo i lako čišćenje. Preporučuje se ručno pranje za proširenje životnog vijeka proizvoda.
Materijal sigurne hrane : ove mikrovalne oštre tanke izrađene su od razreda hrane, a netoksična aluminijska legura, a FDA je odobren za vaš mir.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji