.

.

Xiaobai Skladištenje jaja Bo Višestruki pretinac Plastične rešetke Jaje Divider Bo Frižider Road Organizator bin Kućne potrepštine

Xiaobai Skladištenje jaja Bo Višestruki pretinac Plastične rešetke Jaje Divider Bo Frižider Road Organizator

Ocjene kupaca:

KM 7.50
Od robe
U skladištu

Opis :
usvajanjem velikih kapaciteta i više pretinaca, ova kutija za organizator jaja ima mogućnost da se do 24 jaja pojedinačno drži u većini standardnih hladnjaka To je obavezno za bilo koju kuhinju.
u poređenju s drugim sličnim proizvodima, naša kutija za odlaganje jaja prihvaća pojedine deventno dizajn utor, svaki jaje može biti postavljeno odvojeno bez drobljenja ili sudaranje zajedno.
Izrađen je od visokokvalitetnog plastičnog materijala. Inovacijski otvor za otvor dizajn ne samo da pružaju samo pogodnost za vaš život, već pruža i dobru ventilaciju. Može u velikoj mjeri smanjiti miris jaja i pomoći jajima da ostanu svježi.
Dužina ovog proizvoda je 30cm, širina je 21cm, a visina je savršeno pogodna za dom, domaćinstvo, spavaći , kuhinja itd.
Naziv predmeta : Kutija za odlaganje jaja : Materijal : Plastika : Značajke : BPA Besplatno, Ekološki, veliki kapacitet
Veličina Detalji :
30cm x 21cm x 7,5cm / 11,81 "x 8.95 "(približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti malo drugačija od slike. Molimo Vas da dopustite neznatna razlika u dimenziji zbog različitog ručnog mjerenja.
Paket uključuje :
1 x kutija za odlaganje jaja (drugi nisu uključeni)
usvajanjem velikih kapaciteta i dizajna višestrukih kapaciteta , ovaj okvir za jaja ima mogućnost zadržavanja do 24 jaja pojedinačno u većini standardnih hladnjaka.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji