.

.

Božićna kugla Novo božićno drvce ukrasni privjesak Božićni članci Plastične bačve obojene kuglice Ručno oslikano

Božićna kugla Novo božićno drvce ukrasni privjesak Božićni članci Plastične bačve obojene kuglice Ručno

Ocjene kupaca:

KM 7.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje arsenalnom naknadom iz Joybuy Marketplace-a Božićna kugla Novo božićne članke Plastične 6cm / 30 Bačve ručno oslikane Značajke : Ovo je prekrasan poklon za uživanje sa ekskluzivnim dom ukrasima kao poklon za prijatelja.
Lista pakiranja : Sadrži 30pc Božićna kugla privjesak.
Veličine Informacije : Prečnik ovih privjedaka je 6cm / 2,36 U, što je dovoljno za goste da ih vide u sobi, čineći vaš dom punim šarma i stvara misterioznu atmosferu. Molimo provjerite sliku za tačnu veličinu : Odlično za zidove : Odgovara veličini koju želite ukrasiti zidom ili vratima, laganom, lako za nošenje i skladištenje, ne zauzima mnogo prostora.
u budućnosti , Kvaliteta naših proizvoda strogo se kontrolira. Ako imate bilo kakvih problema, možete se posavjetovati sa nama i odgovorit ćemo na vas.
Božićna kugla nova božićna stablo ukrasni privjesak Božićni proizvodi Plastični 6cm / 30 Bačva u boji Ručno oslikano : Materijal : plastika
Boja : Kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!) Težina paketa : 290g .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji