.

.

Mortilo Fashion Pin izvrstan obojen broš broš za žene za žene za žene

Mortilo Fashion Pin izvrstan obojen broš broš za žene za žene za žene

Ocjene kupaca:

KM 12.97
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Modni pin Izvrsni broš s kapljicom :
Atraktivno : Naši broš igle uglavnom su izrađene od kvalitetne legure, šarene i sjajne, dolaze sa dobrom izradom, hladnom i dobrom taktičnošću, ne izdržljivo ili pauzu, pogodno za dugotrajnu upotrebu.
Izgleda tako slatko sa svijetlim bojama, noseći ih će vam učiniti više elegantnijim i šarmantnim.
široko primjenjivo : Broš jela je vrlo pogodna za cijelu dobi i može biti Nosi se u bilo kojoj prilici. Pokloni : Igle bi mogle biti kao šik pokloni za prijatelja ili sebe na Božić, Novu godinu, rođendan i tako dalje, dobrim željama, dobar božićni dekor za dijeljenje sa članovima porodice i Prijatelji. Svaki broš ima pričvršćivanje PIN-a na leđima. Savršeni pokloni. Modni nakit, noseći ovu pjenušava broš čini da budete jedinstveni i šarmantni.
Moda izvrsna obojena cvjećara za kapanje ulja - materijal : legura
boja : kao prikazuje sliku (zbog razlike između različitih Monitori, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!) Broš za žene. Savršena ideja za poklon za vašu ženu, kćer, mamu, sestru, djevojku, najboljeg prijatelja ili sebe.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji