.

.

HonRane Halloween tematska torba HALLWEEN Torba za crtanje Happy Halloween Direktor ruksaka sa smiješnim Ghost Teme pucnjave tema Perfect Candy Poklon za djecu

HonRane Halloween tematska torba HALLWEEN Torba za crtanje Happy Halloween Direktor ruksaka sa smiješnim

Ocjene kupaca:

KM 5.50
Od robe
U skladištu

Opis :
Naše torbe za izvlačenje Halloween, savršen dodatak za ovu sablasnu sezonu! Ovaj svestrani ruksak za izvlačenje dizajniran je uz pogodnost i stil na umu Sa dva podesiva užad, može se lako pretvoriti u ruksak, omogućavajući vam slobodno ruke i udobno nošenje stvari. Dno vrećice ima otvor za čvrsto učvršćivanje konopa, osiguravajući izdržljivost i stabilnost.
Halloween Torba za izvlačenje izložbe Slatka klasična narandžasta dizajnu bundeve, dodajući jedinstveni i zabavni dodir za gledanje Halloween. Ispunite ga omiljenim bombonama ili liječenjem trika i pazite kako privlači pažnju djece i gostiju. Napravljena od visokokvalitetne poliesterske tkanine, ova je torba čvrsta, praktična i višekratna. Štampanje uzorka je svijetlo i čvrst, osiguravajući da se lako neće izblijediti. Plus, lako se čisti i brzo se suši.
Ova torba ima širok spektar primjene. Može se koristiti kao opskrba za Halloween Party, ukrasi ili čak kao što se zamotaju poklon za naklone ili liječenje naklonosti. Dovoljno je prostrano da spakuje sve vrste poklona, ​​slatkiša, igračaka i drugih poklona. Uz to, može poslužiti kao rezervni ruksak za kupovinu, putovanja ili svakodnevnog života.
Pripremite se za spooktakularni Halloween sa našim zgodnim i elegantnim vrećicom za izvlačenje!
Torba za crtanje
materijal : Poliester
Kategorija : Torba za crtanje - Primjenjivi festival : Halloween
Detaljnije veličine : l : 27cm / 10.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji