.

.

Hemoton zec skače ušnim šeširom divno kretanje uho šešir plišane šeširnog zaglavlja sa svjetlom

Hemoton zec skače ušnim šeširom divno kretanje uho šešir plišane šeširnog zaglavlja sa svjetlom

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je kapu za uši za zeko sa uhom uho, koji se proizvodi s premium plišanim materijalom, izdržljivim i dovoljno praktičnim za upotrebu. Savršeno za zimu, proljeće, jesen za haljinu, pliša može zaštititi vašu glavu. Ovaj se šešir može koristiti ne samo za nošenje stranke, već i kao pomoć za snimanje slika. Karakteristike
. - Materijal : pliš. - proizvedeno s premijskim plišnim materijalom, izdržljivim i praktičnim za upotrebu. - Savršeno za zimu, proljeće, jesen za haljinu, pliša može zaštititi vašu glavu. - Ovaj se šešir može koristiti ne samo za nošenje stranke, već i kao pomoćno za snimanje slika. - Uho se može kretati, vrlo kreativno i ujednačenu veličinu pogodna je za većinu ljudi. - Učini te ljepšim i divnijim, impresionirati svoje prijatelje.
Proizvedeno sa premium plišanim materijalom, izdržljivim i praktičnim za upotrebu. Koristi se ne samo za nošenje stranke, već i kao prosut za snimanje slika . uho se može kretati, vrlo kreativno i ujednačeno veličinu je pogodna za većinu ljudi . učinite ljepšim i divnijim, impresionirajte svoje prijatelje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji