.

.

Višenamjenska držač svjetiljke Rotirajuća vani kaiš torbica za isječak svjetiljka

Višenamjenska držač svjetiljke Rotirajuća vani kaiš torbica za isječak svjetiljka

Ocjene kupaca:

KM 40.99
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Kebibuenlaite iz Joybuy Marketplace Višenamjenski rotirajući 360 stepeni lampica za 360 stupnjeva :
1.
Clip struk lampice dizajniran je za vanjsku svjetionicu i oslobađanje rasvjete ruku. Može se lako zakačiti na pojas, remen ili ruksak. Lako je nositi i fleksibilan za rad.
Naturalni dizajn za 360 stupnjeva čini vaš vanjski planinarenje, penjanje, terensko radno vrijeme, svakodnevno održavanje i drugo i besplatno; 6 Fiksni uglovi, briga o različitim pravcima osvjetljenja, idealan je dodatak za vanjske svjetiljke!
3. Najlonski set lampe otporan na ogrebotine, izdržljiv
4. Istovremeno se može koristiti za predmete kao što su mobilni telefoni koji su potrebni da se pričvršćuju na pojas. Pogodno za lampice ili druge predmete promjera 18-35 mm (promjera cijevi). Napomena :
jer je ova vreća lampice relativno duga, ako je cijev prekratak, rep bačve neće biti izložen , posebno veliku lampu na glavi. Ako koristite ovu vrećicu baterija, bit će neuravnotežena.
Napomena : Svjetiljka nije uključena Veličina : širina 5,5 x Visina 15,5 cm
Materijal : NISTON NYLON - Paket uključuje : 1 x 360 Stupnjeva rotirajuća baklja - najbolja cijena, jednostavna transakcija, izvrsno iskustvo kupovine.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji