.

.

Set Ljetni drveni znak Drvena vrata Svečana viseća potpisuje na plaži na plaži zidnu umjetnost plaketa

Set Ljetni drveni znak Drvena vrata Svečana viseća potpisuje na plaži na plaži zidnu umjetnost plaketa

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Želite li pronaći jedinstveni ukras za uljepšavanje vašeg ljetni tematski zabavu? Da li je vaš ljetni tematski zabava je previše dosadna i trebaju druge ukrase kako bi vaš zabava i drugačije? Nema više oklijevanja, naš ornament je najbolji izbor za vas. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : drvo
. - Stavite ga na ulazna vrata za dobrodošlicu gostima, učinite da se vaš gost osjeća sretno i toplo. - Dopunjavanje većine ukrasa u sobi, prekrasna zidna umjetnost stvara osjećaj harmonije i udobnosti u vašoj sobi. - Pogodno za objesiti u zatvorenom prostoru i na otvorenom, poput kuće, kuhinje, dvorišta, trgovine, bara, trijema, seoske kuće ili gdje god želite. - Ovaj ljetni viseći znak dobar je izbor za ukrašavanje ljetnih ili plaže. - ovaj viseći ljetni znak može se objesiti ili koristiti kao fotografija pozadina.
Stavite ga na vaša ulazna vrata za dobrodošlicu, učinite da se vaš gost osjeća sretno i toplo . komplementiraj većinu uređenja sobe, Lijepa zidna umjetnost stvara osjećaj harmonije i udobnosti u vašoj sobi. Pogodno za objesiti u zatvorenom prostoru i na otvorenom, poput kuće, kuhinje, dvorišta, trgovine, bara, trijema, seoske kuće ili gdje god želite .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji