.

.

Naljepnice za božićnu temu Naljepnice za samoljepljivanje naljepnica za omotavanje poklona

Naljepnice za božićnu temu Naljepnice za samoljepljivanje naljepnica za omotavanje poklona

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Opis
Visokokvalitetne samoljepljive naljepnice s jakom ljepljivošću. Lako se odvaja i čvrsto će se pridržavati vaših bombona. Kreativni Xmas dizajn, vrlo je divan i atraktivan. Savršene naljepnice za bombone ili kekse na božićnju. Može se koristiti i za lijepljenje u bilježnici, namještaju i drugih predmeta. Karakteristike
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : papir. - Veličina : 2,50x2,50x0. - Naljepnice dolaze s kreativnim obrascima božićne teme, što može efikasno osvijetliti vašu kovertu i poklon. - Koristite ove naljepnice za ukrašavanje poklon pakovanja, a zatim pošaljite u porodicu, djecu i prijatelje kao mali poklon pun toplih osjećaja. - Može se koristiti za brtvljenje keksa, torbi za bombone, torbicu za snježne pahulje Nougat i još mnogo toga. - Samoljepljiva naljepnica jednostavna je za upotrebu i uklanjanje bez napuštanja tragova. - Izvrsna izrada našeg proizvoda donijet će vam dobro korištenje iskustva.
Naljepnice dolaze s kreativnim obrascima božićne teme, što može efikasno osvijetliti vašu kovertu i poklon . Pomoću ovih naljepnica ukrasite poklon ambalažu, a zatim Pošalji u porodicu, djecu i prijatelje kao mali poklon pun toplih osjećaja . može se koristiti za brtvljenje keksa, torbi za bombone, torbicu za snježne pahulje i više .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji