.

.

Pumpkin Bat Garland Ornament za vrata Viseća srebrna lobanja Narančasta crvena ljubičasta Halloween Početna stranica za ukrašavanje

Pumpkin Bat Garland Ornament za vrata Viseća srebrna lobanja Narančasta crvena ljubičasta Halloween

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Značajke :
1 Viječje za Noć vještica dizajn sa bundevim ili kosturom ili šišmišim elementom, dodajući atmosferu za vaš dom, zabavu, kancelariju i tako dalje.
Napravljeno od premium materijala za kućne ljubimce, Ovaj jedinstveni vijenac za Halloween izrađen je, nije potrebno održavanje. Izvrstan bi dodatak na ulazna vrata, dnevni boravak i blagovaonicu. Umjetna Halloween Garland savršena za vaša ulazna vrata, koristite kao ukrasni zid ili gasite na trijemu. Donesite svoje vijence u zatvorenom vremenu kada se približava vremenom. Izvrsno za vješanje na ulaznim vratima ili zidom, izgleda prelijepo i živopisno realno, sigurno donoseći neki dodatni njuh u vaš ukras za Noć vještica. To je izdržljiv i ne zahtijeva posebno održavanje. Samo ga obrišite vlažnim tkivom ili peškirom kako biste ga održali uredno. Da biste spriječili promjenu, pokušajte da se izbjegnete da budete u vlažnom okruženju već duže vrijeme.
Specifikacija :
Materijal : kućni ljubimac
Boja : narandžasta, crvena, ljubičasta, srebrna
Veličina : 27cm
Težina : 160g
Paket uključen :
1 x umjetni healther vinješki materijali. Lijep dizajn za ukrašavanje festivala. To je rešeni poklon za Božić, Novu godinu, zabavu, vjenčanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji