.

.

Lagana ljetna ledena ćebad apsorbuje body toplo za ledene ćeve za kauč za kućnu kancelariju - svijetlo ružičasta

Lagana ljetna ledena ćebad apsorbuje body toplo za ledene ćeve za kauč za kućnu kancelariju - svijetlo

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje Shinekingom iz Joybuy Marketplacea Značajke :
Lagana i hlađenje : Naše prekrivene deke su posebno dizajnirane laganim materijalima koji pružaju osvježavajuće i hlađenje senzaciju tokom vrućih ljetnih dana. Ostanite udobni i cool cijelu noć.
Prozračan i upijajući : tanka i prozračna tkanina naših ledenih ćebela omogućava maksimalni protok zraka, držeći vas suhom i udobnim. Ove pokrivači takođe apsorbiraju telesnu toplinu, pomažući vam da ostanete hladno tokom toplim noćima.
Svestrana i u cjelodnosnom sezoni : Naše deke za led su savršene za bilo koju sezonu. Bilo da ih koristite na svom kauču, krevetu ili u kancelariji, oni pružaju savršenu ravnotežu udobnosti i hladnoće. Pogodno za muškarce, žene, djecu i starješine.
Dvostrana tehnologija lučnog hlađenja : Doživite vrhunskog efekta hlađenja uz našu dvostranu žičanu vlaknu za hlađenje luka. Ova inovativna tehnologija osigurava da obje strane ćebe pruža osvježavajuću hladnoću, omogućavajući vam uživanje u ugodnom iskustvu mirovanja ili opuštanja.
Moderan i ugodan : ne samo da se naši deke za ledene osobe sačuvaju, ali oni takođe sadrže i dodir stila do vašeg domaćeg dekora.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji