.

.

Vrata, vješalica ,, Izmjenjivi, svi, sezoni, dobrodošli, potpis ,, za, kućni rok, pokloni

Vrata, vješalica ,, Izmjenjivi, svi, sezoni, dobrodošli, potpis ,, za, kućni rok, pokloni

Ocjene kupaca:

KM 9.99
Od robe
U skladištu

Vješalica za vrata, zamjenjive znake dobrodošlice, za kućne poklone, Božić, Uskrs
Opis :
Izmjenjiva sezona dobrodoblica za dobrodošlicu izrađen je od drvenog materijala Naš dom dobrodošli znak se razlikuje od ostalih na tržištu. Naši znakovi domaćeg dekora su deblji i jači, izdržljiviji. Oni se dugo mogu ponovo upotrijebiti, bez ogrebotina i ljuštenja boje. Vaša porodica će se svidela ovako dobrodošlice u stilu zemlje.
Ovaj rustikalni zamenljivi znak za dobrodošlicu je pozdraviti novi odmor ili čak na dan, savršen za Dan zaljubljenih, Uskrs, Dan svetog Patrika, Dan nezavisnosti, Dan nezavisnosti, Dan nezavisnosti , Božić. Učinite svaki sezonski ili odmor jedinstveni.
Djeca posebno vole promijeniti ikonu u svakoj sezoni da bi dobrodošli i prepoznali dolazak svake sezone. Znak ulaznog vrata visi na vašem prednjem trijemu ili ulaskom i savršenom dekoru tijekom cijele godine i stvara snažnu sezonsku atmosferu. Nema potrebe za pohranom sezonski znak vrata. Samo promijenite znak i lako ga možete promijeniti u koju želite. Prijava za obrt imaju karakteristike boja, ljepote, ekonomičnosti, izdržljivosti, ne-štapićeg pepela, lako ispere, itd. glatke ivice i brušene površine osiguravaju kvalitetan proizvod za upotrebu vaše kuhinje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji