.

.

Par Gnome Ornament Xmas party Gnome Dokolica Decor Božić Gnome Day

Par Gnome Ornament Xmas party Gnome Dokolica Decor Božić Gnome Day

Ocjene kupaca:

KM 1.50
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je gnome lutka za Božić, koji je napravljen od podatnog i udobnog materijala, izdržljivog i praktičnog, posebno pogodnog za božićni dekor. Može se postaviti na stol, prozor i druga mjesta koja vam se sviđaju. Takođe, kao poklon vašim prijateljima na Xmasu bit će vrlo savršeno. Karakteristike
. - boja : crveni
. - materijal : tkanina
. - Veličina : 32. - Široko se koristi za Xmas Party, Dekoraciju doma, trgovački centar za tržni centar itd. - Odgovarajuća veličina, stavite ga u spavaću sobu ili dnevnu sobu, vaša djeca će se jako svideti. - Vrlo je pogodan kao pokloni za porodicu, prijatelje, kolege i druge dobre partnere. - Koristi se za Xmas Dekoraciju, dobro se uklapa za uređenje doma, ukras za baru, dekoracija prozora trgovine itd. - Ova kreativna kumna lutka učiniće da se Xmas Party atmosfera učinila jača.
Široko se koristi za Xmas party, kućni ukras, trgovački centar za tržni centar, itd. "Odgovaraju u spavaću sobu ili dnevnu sobu, vašu djecu Voljet će se jako . vrlo je pogodan kao pokloni za porodicu, prijatelje, kolege i druge dobre partnere. učiniće da je Xmas Party atmosfera jača.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji