.

.

Kuhinjski ormar ručke modernog kabineta ručka nevidljiva ručka vuče

Kuhinjski ormar ručke modernog kabineta ručka nevidljiva ručka vuče

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao nakon Joybuy Marketplacea
. Tražite li ručke za vrata, ladicu, ugradnju vrata ormara? Ovi proizvodi mogu dugo ispuniti sve vaše potrebe trajnim i praktičnim materijalom duže vrijeme i sigurnu upotrebu. Kroz višeslojni postupak finog oksidacije, otpornost na koroziju i boje. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : aluminijska legura
. -Ne : Bez noktiju
. - Ova nevidljiva ručka izrađena je od premijernog aluminijskog legure materijala, koji se može koristiti duže vrijeme. - Ova vučna ručica je jednostavna za instalaciju, praktična za upotrebu i neće koštati vašu dodatnu energiju da biste ga sačinili. - Ima okrugle i glatke ivice i neće povrijediti prste kad ga koristite. - površina ima višeslojni elektroplativ i tretman za raspršivanje, koji je otporan na koroziju, nepropusan od hrđe, ne mijenjajte boju. - Pogodno za ormare, ladice za stolove, ladice ormara, ormari za cipele, ormare, knjige, itd.
Ova nevidljiva ručka izrađena je od premijernog legure aluminija, koji se može dugo koristiti. | Ova ručka za povlačenje jednostavna je za instalaciju, praktična za upotrebu i neće koštati vašu dodatnu energiju da biste ga sačinili.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji