.

.

POVRATAK POVEZAVNO Skladište automobila Bo, trajno auto sjedalo BO za mobilne telefone Ključevi za parkiranje Ključevi svakodnevne upotrebe

POVRATAK POVEZAVNO Skladište automobila Bo, trajno auto sjedalo BO za mobilne telefone Ključevi za parkiranje

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

POVRAJNO SPECT SOX kutija za odlaganje automobila izdržljiva auto sedišta za mobilne telefone Ključevi za parkiranje Keys Dnevna upotreba
Specifikacija :
Može pohraniti objekt male veličine kao što su mobilni telefoni, parkirnu kartu, tipke, novčanik kovanice i držite ih unutar Ovaj gadget može pomoći povećanju prostora za pohranu automobila i spriječiti da se male predmete odbacuju sa sjedala. Primjenjivo za većinu automobila.
Karakteristike :
1. Savršeno popunite između autosjedalice i konzole, povećajte prostor za pohranu automobila. Čuvajte objekt male veličine kao što je mobilni Telefoni, parking, tipke, novčanik i držite ih unutar.
Zadržite svoj voljeni automobil i uredite i spriječite da se male predmete odbacuju sa sjedala. Jednostavno za postavljanje i prikladno za pogodno za većinu automobila 'Između sjedišta i konzole. Dizajniran da zadrži svoj voljeni prema redoslijedu, pogodno je za svakodnevnu upotrebu, izdržljivu i zaštitu okoliša.
Stanje :
Stanje : 100%
Tip predmeta : Boja sjedala za auto-sjedala
Materijal : plastika + koža Neobavena boja : crna, bež, smeđe
: Cca. 23,5 x 5,5 x 16,5cm / 9,25 x 2,17 x 6,50 €
Težina : cca.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji