.

.

Plastična držač baterije, vodootporna futrola za baterije, upotreba baterije za kampiranje planinarenja Koristite planinarenje

Plastična držač baterije, vodootporna futrola za baterije, upotreba baterije za kampiranje planinarenja

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Plastična držač baterije, vodootporna futrola za baterije, upotreba baterije za kampiranje planinarenje Koristite planinarenje
Specifikacija :
Opis :
Ova jasna futrola od plastične baterije je vodootporan i otporan na habanje Takođe je odlična baterija za pohranu i zaštitu baterija, može držati 2pcs baterije i održava baterije organizirane, sef i suve.
Karakteristike :
1. Držite svoje baterije i zaštićen. Postoji da se kliznu iznutra. Savršeno za putovanja, kampiranje, planinarenje ili kod kuće. To je ideja za odvojeno ili odvojeno ili Baterije pune opterećenja.
Specifikacije :
Materijal : PP materijali
Veličina : cca.9 x 4,9 x 2,2 cm / 4,76 x 1,93 x 0,86 inča
Kapacitet : 2pcs Baterije za 1 slučaj
Boja : kao prikaz slike.
Količina : 2
Pažnja : Veličina može biti mala netačnost zbog različitih serija proizvoda ili mjerenja ruku.color možda se malo razlikuje zbog monitora. Pozovite pravi proizvod kao standard, hvala na razumijevanju!
Paket uključen :
2 x kućišta baterije (baterije nisu uključene) Držite baterije i zaštićen. Ima da se spreči da kliznu iznutra. Savršeno za putovanja, kampiranje, planinarenje ili kod kuće.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji