.

.

Walmeck * * 19,7ft Profesionalni zeleni ekran Backdrop Studio Fotografija Pozadina Prikladna trajna poliestera-pamučna tkanina Jednodijelni dizajn za proizvod

Walmeck * * 19,7ft Profesionalni zeleni ekran Backdrop Studio Fotografija Pozadina Prikladna trajna

Ocjene kupaca:

KM 7.50
Od robe
U skladištu

Značajka :
Veličina pozadine je 3 * 6m / 10 * 19,7ft, dovoljno za kućnu ili studijsku upotrebu, idealna za fotografiju vjenčanja, video proizvod itd. Sadrži visoko zasićenu zelenu boju, savršen za hroma ključ ili stvaranje tih posebnih efekata zelenog ekrana. Napravljen od tkanine, meke i glatke površine bez bora koja se bez bora može oprati i peglati, za dugotrajnu upotrebu. Lagani i sklopivi, pogodni za skladištenje i nošenje. U dizajnu jednog komada, lako se pojaviti ravno i prirodno. Opremljen je džepom štapova, uklapa se većina standardne veličine nosača za pozadine, lako se gore. Specifikacija :
. Materijal : poliesterska pamučna tkanina
. Boja : zelena
. Backdrop se odvija veličina : 3 * 6m / 10 * 19,7ft
. Veličina paketa : 37 * 25 * 15cm / 14,5 * 9,8 * 5,9 inča
. Težina paketa : 2170g / 76. Lista pakiranja :
. 1 * 3 * 6 M zelena pozadina
. Napomena :
. Pozadinske štandove nisu uključene. Molimo vas, visoko parno gvožđe. Nabori ne žele utjecati na vašu fotografiju, možete ih spljoštiti : koristite ručnik za obrisanje nabora, a zatim koristiti knjigu da biste je nakratko pritisnete. Veličina pozadine je 3 * 6m / 10 * 19,7ft, dovoljno za kućnu ili studijsku upotrebu, idealna za fotografiju vjenčanja, video produkt, itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji