.

.

Wollično džepni zračni ventilatori Personal Turistička hladnjaka Brzina postavke USB vanjske moćne žene ručno tihog ventilatora domaće putovanje

Wollično džepni zračni ventilatori Personal Turistička hladnjaka Brzina postavke USB vanjske moćne žene

Ocjene kupaca:

KM 10.99
Od robe
U skladištu

Opis :
Izdržljiv materijal : preferirani ABS materijal, dobar dizajn, siguran, izdržljiv i praktičan u upotrebi, to je sve što tražite
Specijalni dizajn : Dizajniran sa anti-kliznom ručicom koja je u skladu sa ergonomijom Princip, prenosiv je vrlo jednostavan i ugodan za učvršćivanje čak i malim rukama.
Korisna funkcija : Možete ga staviti u džep ili torbu kad ne koristite i uzmite sa sobom, to je savršen partner u takvom Vruće ljeto da se ohladite prilikom putovanja, čekajući liniju ili se bavite sportom.
Fino izrada : profesionalni i lagani ventilator sa integracijom dizajna, jednostavan izgled i čvrstu strukturu : oblik je jedinstven To bi bio prekrasan poklon za stilskim djevojkama, dječacima, muškarcima, ženama i djeci. Specifikacija :
Boja : svijetlo žuta / plava / ružičasta : abs : abs. < BR /> Veličina : cca.50cm / 3,15 * 1,38 * 6,89in.
Napomena :
Možda postoji nekoliko izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija.
Možda postoji lagana greška zbog različitih grešaka Mjerenja rukama.
Paket uključuje :
1 komad ručni ventilator.
1 komad USB kabla. Fino izrada : profesionalni i lagani ventilator sa integracijom dizajna, jednostavan izgled i čvrstu strukturu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji