.

.

Prijateljstvo Par Udaljenost Odgovara narukvicu Pinky obećanja narukvice

Prijateljstvo Par Udaljenost Odgovara narukvicu Pinky obećanja narukvice

Ocjene kupaca:

KM 74.50
Od robe
U skladištu


Karakteristike :
. 100% potpuno novi i kvalitetan
. Narukvice sunce i mjesečeve su odličan način da pokažete svoju ljubav i vaše prijateljstvo. Poseban poklon za sestre, porodicu, majku, kćer, prijatelje i par. Ova narukvica izrađena je od voštanog konopa sa mjesecom od nehrđajućeg čelika i sunca, izdržljivim i dugotrajnim. Odličan poklon za Božić, godišnjice, rođendanske dane, dan zaljubljenih, diplomiranje, savršeno za bilo koju priliku. Potpuno je za proučavanje poklona u inostranstvu, oproštajni poklon ili romantični poklon iznenađenja tom posebnom u vašem životu. Paket uključuje :
. 2x Pinky obećavaju narukvice
. Specifikacije :
. Materijal : nehrđajući čelik + voštani konop
. Narukvica Dužina : cca.81in (podesivo)
. Napomena :
. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Pls provjerite da ne smetate prije nego što ponudite. Zbog razlike između različitih monitora, slika ne može odražavati stvarnu boju predmeta.
Narukvice sunce i mjeseče. Odličan je način da pokažete svoju ljubav i vaše prijateljstvo . Poseban poklon za sestre, porodicu, majko, Kćer, prijatelji i par . Ova narukvica izrađena je od voštanog konopa sa mjesecom od nehrđajućeg čelika i sunca, izdržljivim i dugotrajnim.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji