.

.

Olovke Olovka za olovku Školu crtanje slikanje Pisanje djece Učionica Studenti Rainbow skiciranje nagrada za ugljen

Olovke Olovka za olovku Školu crtanje slikanje Pisanje djece Učionica Studenti Rainbow skiciranje nagrada

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj predmet prodaje povrijeđenom od Joybuy Marketplace Opis
. Ako tražite profesionalni i pristupačni olovku , a zatim je ovdje. To je zato što naš proizvod može zadovoljiti vašu potrebu. Usvojen premium materijala, to je praktično i izdržljivo za dugu upotrebu. Nije lako deformirati i donijeti vam puno udobnosti. funkcije
. -Materijal : papir
. - Proizvod je sjajan alat za skiciranje i slikanje za početnike, umjetnika, odrasle osobe i studente za vježbanje. -Smino na pisanje, nema papira za grebanje, dugo pisanje nije lako umor. -To može glatko pisati, a rukopis je lako obrisati s gumicom. - Pisanje olovke je glatko, pogodno za skiciranje slika, vežbanje itd. -Po je pogodan za crtež djece, dnevnik pisanja, uzimajući bilješke, izrađujući screpbookove i druge umjetničke projekte, a njihov rukopis je izbrisan.
Proizvod je odličan alat za skiciranje i slikanje za početnike, umjetnike, odrasle osobe i studente za vježbanje HB olovke, slikarske olovke, olovka za skiciranje umjetnosti, olovka za HB, studentska pribora. Glatko pisanje, bez papira za grebanje, dugo pisanje nije lako umor. Može glatko pisati, a rukopis je lako obrisati s gumbom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji