.

.

Star Wars The Mandalorian Grogu Uskršnja jaja-Cloventna poslastica

Star Wars The Mandalorian Grogu Uskršnja jaja-Cloventna poslastica

Ocjene kupaca:

KM 9.75
Od robe
U skladištu

Službena zvijezdana ratova roba
Star Wars Mandalorian Grogu Uskršnje majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške grogu uske majice; Ženske grogu uske majice; Dječje majice Grogu Esster; Majice za Galaxyjevu ivicu; Duksevi Grogu; Star Wars majice za porodicu; Star Wars Uskrs
Uskršnje jaje lovi su jednostavni kada imate silu da pomognete kao da je simpatičan mali Grogu! Sa porukom "Cloventna poslastica!", Ova šarena i crtana zvanična zvijezda ratovi TEE ili kapuljač samo je savršena za sezonu proljeće Ravno iz "Mandalorija" i "Knjiga Boba Fetta" na Disneyju +, Grogu može izgledati kao beba joda, ali ovo ljubazno stvorenje nazvano je i djetetom spremno za avanture širom galaksije. Veliki uskršnji poklon za zvijezde ratove, mandalorian ili grogu navijač! Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Pripremite se za Galaxyjevu ivicu sa zvijezdama ratovima TEE koji je savršen za koordinaciju i podudaranje s prijateljima i porodicom.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium t- magic u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti. Uvezeno za to nije dostupno.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji