.

.

Lieteswe Kuhinja Vodootporna Strip kuhinja i kupaonica Sudoper protiv vlage

Lieteswe Kuhinja Vodootporna Strip kuhinja i kupaonica Sudoper protiv vlage

Ocjene kupaca:

KM 5.64
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-23077 dana. Kuhinja vodootporna traka kuhinja i kupaonica protiv plijesni vlagu-prooplape kutna linija vrata i prozor vodootporna brtva
1. Vlažni otporan i plijesni i jednostavan za piling : Koristite ekološki prihvatljiv PVC materijal, može se pričvrstiti na spoj između sudopera i kontratope, može se smanjiti 2. Dizajn svilene linije : nabori u sredini mogu saviti 90 stepeni u 3 stepena u 3. Samoljepljivi ljepilo : Ako je čvrsto priložen, opisi :
Proizvod je pogodan za upotrebu u širokom rasponu aplikacija za jednostavnu vlagu koja se pričvršćuje na kuhinju, sudoper i donji dio wc-a.
Materijal - izrađen od visokokvalitetnog materijala za PVC i lepljenje, sadrži snažnu ljepljivost. To je vodootporan, nemogući, netoksičan, otporan na plijesan, ulje, čvrst i izdržljiv, daje gotov profesionalni izgled.
Značajka - može se lako rezati, ormarići, kuhinja, zidovi, posebno za mjesto gdje je uvijek prljavo, ulje, teško se očistiti. Samo izrežite veličinu koju želite.
zapečaćeno i prekrasno - pruža dugotrajnu brtvu i daje gotov profesionalni izgled kuhinjom i kupalištima.
Pretalijan za brzu i jednostavnu instalaciju - Jednostavno ogulite i pritisnite sebe -Aadlezina traka do površine u minutima.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji