.

.

Vješalice Neclothescoat Space odijelo Okretajte Slim Spremanje košulje za tubularnu vješalicu Dječje vješalice hlača

Vješalice Neclothescoat Space odijelo Okretajte Slim Spremanje košulje za tubularnu vješalicu Dječje

Ocjene kupaca:

KM 9.99
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je skup vešalica za kaput. Napravljen sa dizajnom za zaštitu od polukruga, anti-klizač površine tehnologije. Izdržljiva vješalica za kaput koja traje cijeli život. Nema deformacije, snažnog nosivosti od 30 kg. Odaberite ne-klizni materijal za smanjenje ogrebotina na ramenima i suvoj odjeći bez oznaka. funkcije
. -Materijal : plastika. - Vješalice za kaput su anti-klizač, otporan na suncobran i pretvoren. - Praktični vješalice pogodni su za suhu i mokru odjeću. - Napravljen sa dizajnom za zaštitu od polukruga, tehnologiju površine protiv klizanja. - Izdržljivi vješalica za kaput koji traje život. Nema deformacije, snažnog nosivosti od 30 kg. - Odaberite ne-klizni materijal za smanjenje ogrebotina na ramenima i suhim odjeći bez oznaka.
Vješalice za kaput su anti-klizač, otporni na suncobran i hrđu . Praktični vješalice su pogodni za suhu i mokru odjeću. DIZAJN SEMIKLECLE PROJEKTIRANJE RAMENA, PROTIV SKLUKA TEHNOLOGINA . TRAJNU DUŽNIH VANJSKA KOJI SE POSTOJI NA ŽIVOT. Nema deformacije, snažnog nosivosti od 30 kg. Odaberite ne-klizni materijal za smanjenje ogrebotina na ramenima i suvoj odjeći bez oznaka.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji