.

.

Božićni ukras za cipele Poklon pogodan za klompe Sandale Dekoracija Moda PVC kopča za cipele

Božićni ukras za cipele Poklon pogodan za klompe Sandale Dekoracija Moda PVC kopča za cipele

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

33pcs Božićni ukras cipela Poklon pogodan za klompe Sandale Dekoracija Moda Specifična za izdvajanje cipela : Izvrsna vozila : Dizajn : Božićni PVC ukrasni ukrasi cipela, različite boje su jednostavne za kombiniranje, svijetle boje, mogu se iskazati i pod svjetlom; Oni su takođe svojevrsne simpatične i prekrasne ukrase, možete ukrasiti narukvice, torbe i druge predmete, donijeti vas zabavniju i pokazati svoju ličnost
Savršeno veličine odgovara : Svaka kopča cipela ima promjer od 0,4 cipela inča (oko 1,2 cm), koji odgovara većini brendova rupa za cipele. Dugme je zalijepljeno na stražnju stranu proizvoda, a rupa se može izravno umetnuti u cipelu, što je zgodno za upotrebu.
Materijal :
PVC, ukrasi za cipele izrađene su od visokokvalitetnih legura, kristala, rhinestones, pozlaćeni i emajli, izdržljivi; Tasteri za ukrašavanje cipela čvrsto su učvršćeni na dno, lako se stavljaju i skinuti, a ne lako se razbijaju. Vrlo sjajno ispod svetla.
Jednostavno za upotrebu : Ugradite ivicu cipela, držite ga i umetnite ga u kut od 45 stepeni. Da biste ga dosegli u rupu za cipele, lagano gurnite prstima dok se cipela ne otopi, kao što je to slučaj prilikom postavljanja kaiševa na narukvicu.
Savršeni poklon : Naš nakit za Rhinestone vrlo je moderan i klasičan, i klasičan, i Također je odličan poklon za božićne poklone, rođendanske poklone, dame "poklone zabave itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji